De GSS vloot : onze werkboten

 

De GSS vloot van werkboten bestaat uit een reeks van multi-purpose schepen , Shoalbusters , aken en andere kleinere vaartuigen speciaal ontworpen voor het ondersteunen van een breed scala van offshore maritieme diensten , waaronder de constructie, engineering en reparatie en onderhoud van projecten op het water of aan wal.

 

Alle GSS werkschepen zijn te huur op dagelijkse basis of voor langere termijn.

 

Hoge kwaliteit van schepen en bemanning voor alle offshore maritieme diensten

 

GSS Marine Services is trots op het uitrustingsniveau en de kwaliteit van al haar schepen.

 

Upgrades hebben de specificaties van bestaande schepen verbeterd en de vloot breidt zich uit om te kunnen profiteren van nieuwe kansen en het verhogen van zowel de capaciteit als de mogelijkheden.

 

De focus op de hoogste normen zorgt ervoor dat alle materieel wordt onderhouden volgens de hoogste specificaties , goed verzekerd , en wordt beheerd door gekwalificeerd en ervaren personeel om de best mogelijke service te bieden.

 

GSS heeft een aantal verschillende scheepstypen afhankelijk van de project vereisten en buiten hun eigen vloot beheren zij vier boten voor andere eigenaren.

 

 

Shoalbuster

Een anker - handling sleepboot.

 

Eurocarriers

Robuust en veelzijdig werkboten met royaal dek en hoog dek - laadvermogen , klaar voor alle soorten maritieme werkzaamheden van havenbouw tot windpark operaties.

 

MRVs

Multi - Role Schepen zijn sterke en veelzijdige werkpaarden , ontworpen om een stabiel werkplatform te bieden en in staat tot aanzienlijke precisie.

 

Multicats

Kleiner, maar net zo veelzijdige werkboten met een bewezen staat voor consistentie en betrouwbaarheid in een verscheidenheid van rollen.

 

RiBs

Een serie over de weg vervoerbare en veelzijdige vaste rubberboten voor algemeen gebruik.

 

Pontons

Veelzijdige werkplatforms voor transport , kraan platforms , opslag en alle soorten van ondersteuning in zowel binnenwateren als op zee.

 

Web design by the BIG Partnership